Tel.: +36 1 220 7439
Mobil: +36 30 937 1166
Nyitvatartás: H-P 10-20-ig

RÓLUNK

Szépségszalon

BEAUTY SZALON ZUGLÓ

A Beauty szalon több mint 10 éve nyitotta meg először kapuit. Úgy érezzük, hogy 2015-ben sikerült kiteljesedni igazán, és megtalálni, felépíteni azt az egyensúlyt és harmóniát, ami szerintünk nélkülözhetetlen egy szépségszalon igényes működtetéséhez.

Az általunk kínált szolgáltatásokat, barátságos, tapasztalt, profi és gondoskodó szépség terapeutáinknak köszönhetően időpont foglalás esetén várakozás nélkül tudják igénybe venni. Célunk, hogy vendégeinknek profi szolgáltatást nyújtsunk és számukra a nálunk eltöltött idő pihentető legyen.

Kozmetikai szolgáltatásainkhoz Vagheggi® és Maria Galland® kozmetikumokat, Manikűrhöz OPI®, Crystal Nails® és Brill Bird® termékeket, Masszázshoz Body Shop® anyagokat használunk. Szalonunk légkondícionált és ingyenes Wi-Fi hot-spot áll a vendégek rendelkezésére. Igyekszünk lépést tartani az új, anyagok, kezelések és technológiák terén egyaránt. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne további információt a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a +36 1 220 7439 -es telefonszámon. Várjuk szeretettel szalonunkban.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG, NYITVATARTÁS

BKK
3, 62, vagy 62A villamossal vagy 32, 907-es busszal a Szúgló utcai megállónál leszállva az Egressy tér irányában az első kis utca balra. (körülbelül 5 perc séta)
Autóval
A Bosnyák tér után az Örs Vezér tere irányába a harmadik utca balra. Vagy az ellenkező irányból az Egressy tér után a Bosnyák tér irányába a második utca jobbra.

Hétfő – 10:00 – 20:00
Kedd – 10:00 – 20:00
Szerda – 10:00 – 20:00
Csütörtök – 10:00 – 20:00
Péntek – 10:00 – 20:00
Szombat – Zárva
Vasárnap – Zárva

MUNKATÁRSAINK

Sport és gyógymasszőr

Király Kathryn vagyok 25 éves gyógy-és sportmasszőr.
Azért gondoltam, hogy ezt a hivatást választom, mert szeretek emberekkel foglalkozni és szeretnék nekik segíteni abban, hogy amennyire lehetséges legalább a masszázs idejére kicsit elszakadjanak a hétköznapi problémáktól és egyben a megfelelő kezeléssel fájdalmaik enyhítésén dolgozom. Úgy vélem, hogy a testi és lelki egyensúly megtalálása fontos lenne, hiszen ezeknek bármilyen zavara egymásra hatással van. Masszázs során javítom a test állapotát, így a lélek is gyógyul, és ez megkönnyíti a mindennapokat. Ha úgy érzi, hogy szeretne megújulni, pihenni, esetleg valamilyen mozgásszervi zavarokkal küzd, keressen fel, és minden tőlem telhetőt megteszek hogy elvárásainak megfeleljek.

Kozmetikus Manikűrös

Szomjú Tímea vagyok 36 éves. 11 éve kozmetikus, 3 éve manikűrös.
Magára mindig is adó nőként világ életemben fontosnak tartottam a szépségápolást. Vendégeimet is a legjobb kozmetikai termékekkel kényeztetem, mivel a látványos eredmények nemcsak titeked, de engem is boldoggá tesz. Hiszem hogy az ápolásod mellett a lelkednek is szüksége van pihenésre, amit nálunk nyugodt, barátságos környezetben élvezhetsz. Szakmai tudásomat szempillaépítéssel és shellakk képzéssel is bővítettem hiszen sokan igényeltétek az újdonságokat. Igyekszem lépést tartani és elvégezni az új technikákat, amivel még teljesebb lesz a szolgáltatásom ami egyeben a hobbim is. Bízom benne hogy hamarosan téged is az elégedett és boldog vendégeim között tudhatlak!

Kozmetikus

Kósz Mónika vagyok 40 éves.
2002-ben végeztem kozmetikusként és 17 éve nyitottam meg szépségszalonomat. Mindig az első volt számomra hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak a vendégeimek és ezt a legjobb minőségű anyagokkal tegyem.
Maria Galland kozmetikumokkal dolgozom a kezdetektől, mellette sok márkát kipróbáltam, jelenleg Vagheggivel is dolgozom. Mélyhámlasztást is csinálok (Green peel) mivel bizonyos bőrproblémákra csak ezzel nyújthatok segítséget.
A szépségszalont folyamatosan szépítem, fejlesztem és a vendégeink igényei és visszajelzései alapján folyamatosan újítok,változtatok, hogy a legjobbak között legyünk.

lepje meg szeretteit ajándékkártyánkkal

Családtagját, vagy ismerősét, lepje meg személyre szóló ajándékkal. Az ajándék értéke ön által választható és a a szalon bármelyik szolgáltatására felhasználható fél évig.

 

Ajándék kártya

  ÚJDONSÁGOK

lávaköves

lávaköves masszázs

A meleg kövek gyógyító és jótékony hatását már az ókorban ismerték és használták. A mai modern lávaköves masszázs ugyanezeken az alapokon nyugszik, csak az idő elteltével...

tartós manikűr

tartós lakkozás

A kiválasztott körömlakk fölé egy UV fényre kötő fedőlakk kerül, amely tökéletes magasfényt és tartós csillogást biztisít a körmön...

intímgyanta

starpil® gyanta

Starpil® gyanta egy folyékony, rugalmas gyanta, amit az érzékeny területek szőrtelenítésére fejlesztettek ki...

VAGHEGGI,® MARIA GALLAND,® BODY SHOP,® OPI,® BRILL BIRD,® CRYSTAL NAILS,® STARPIL®
BEJEGYZETT VÉDJEGYEK.

Beauty Szalon Zugló © All rights Reseverd